fredag 11 februari 2011

Lena och Thomas i Columbia

På lördagen bestämde vi oss för att visa Charleston för Lena och Thomas (Patriks föräldrar) eftersom det är en stad vi gillar mycket.Vi tog en lång promenad och tittade på alla fina byggnader.


Nere vid havet finns en fontän som man kan stå i utan att bli blöt sägs det (men det stämde inte helt) så det ville vi prova, men vi var tvungna att vara försiktiga eftersom det inte fanns någon badvakt på plats denna dag...

På söndagen blev det jättefint väder så då begav vi oss till kusten till Myrtle beach, ca 3 timmar från Columbia. Vi åt lunch på en jättemysig skaldjurs-restaurang som låg vid stranden. Efter lunch gick vi ner till stranden och tittade.

Därefter åkte vi till Broadway at the beach som var något slags shoppingområde/nöjesfält. 

Där matade Patrik fiskarna eller rättare sagt änderna, för de var väldigt förtjusta i fiskmaten och fiskarna var inte tillräckligt snabba trots att de hade munnarna öppna hela tiden.
Änderna behövde inte ens simma intill gångbron för fiskarna var så tätt att de kunde gå på deras huvuden.
 

Därefter åkte till en av Myrtle beach två outletar och shoppade lite.
Innan vi begav oss tillbaka till Columbia, gjorde vi också ett besök på Joe's Crabshack och käkade ännu mer skaldjur. Det var gott.

På måndagen visade Patrik dem Columbia downtown under dagen och på kvällen visade jag Lena några av Columbias alla hobbyaffärer.

Vi köpte också hem äkta amerikanska cupcakes till kvällsfikat.

På tisdagen besökte de Lake Murrey under dagen och kvällen fortsatte jag och Lena besöka ännu fler hobbyaffärer i Columbia. På onsdagen besökte de Congaree National Park och på kvällen åkte vi till Apple Bees och käkade riktigt goda biffar. På torsdag morgon var det dags för dem att bege sig till flygplatsen för att flyga hem.

Tack för att ni var här på besök hos oss! 
Det var väldigt trevligt att ha lite pyssel-sällskap här ett tag tycker jag.

2 kommentarer:

  1. Och jag tyckte det var trevligt att ni kom och höll mig sällskap

    SvaraRadera
  2. Även vi tyckte det var jättetrevligt att få se hur ni har det i Columbia och även besöka andra platser.
    Vi upplevde ju dessutom helt olika klimat, från strax under 30+ i Florida till -15 i New York.

    SvaraRadera