söndag 12 december 2010

Båttur och "julfest"

Igår träffade vi Andreas, en svensk som också jobbar på Westinghouse. Han har jobbat här i ett par år och ska snart åka hem igen. Andreas har en båt som vi tog en tur med på Lake Murray, som ligger lite utanför Columbia. Där fanns det en massa fina hus.


Det var ganska kallt, men inte riktigt lika kallt som man kan tänka sig när man säger att man åkt båt den 11 december.

På eftermiddagen kom Jackie, en jobbarkompis till Ulrika hit tillsammans med sin man som är musiker i kyrkan vi besökte förra helgen. Vi bjöd på svensk julmusik, pepparkakor och lussebullar. Det var trevligt. Jackies pappa jobbar med att köpa in bilar till bilfirmor på auktion. Jag hoppas få följa med honom till jobbet en dag.

Efter detta var det dags för Westinghouse julfest som gick av stapeln på ett hotell en liten bit härifrån. Dit åkte vi Limo. Limochauffören, Purvis, hade en motorcykel förut. Han gjorde en vurpa på den och slog ut två tänder och skrapade upp skinnet jättemycket. Trots detta tycker han att skinnställ är för dyra. Purvis verkar vara en hård man. Julfesten bestod av en tre-rätters middag (ingen julmat) och tre olika dragningar av priser, men vi vann tyvärr inget. Mellan dragningarna var det lite disco.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar