tisdag 23 november 2010

SeaWorld

Efter att Ulrika åkt en vända till Columbia för att jobba ett par dagar och jag varit kvar i Florida och kollat på bilar så åkte vi till SeaWorld. Här var dagen fylld av shower med djur-tema och julmusik i högtalarna. Först fick vi se en delfin- och papegojföreställning. De senare var både verkliga och i form av människor som gjorde akrobatik-konster. Efter detta fick vi vara med när delfinerna fick mat. Då fick vi också chans att klappa delfinerna. Det var kul. Det kändes som de består av ganska mycket muskler.

Direkt efter lunch gick vi till föreställningen med späckhuggarna. Det hade fötts en ny späckhuggare i september som vi fick en skymt av. Späckhuggarna var bra på att skvätta vatten på de åskådare som satt närmast bassängen.

Efter detta var det dags för en uppvisning med husdjur. Alla djur de hade i denna föreställning hade tidigare blivit omhändertagna av djurpolisen i Orlando. Det är verkligen imponerande vad man kan lära djur. Med i showen fanns förutom hundar och katter även en gris och en råtta som kunde konster.

Sista föreställningen för dagen var ett pirattema med ett par sälar som huvudrollsinnehavare. Den var riktigt rolig.

Efter en trevlig heldag på SeaWorld, lämnade vi Orlando och åkte ut till kusten, närmare bestämt Fort Pierce där vi bokat ett hotell ett stenkast från stranden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar