måndag 29 november 2010

Floridas västkust

Vi började dagen med att åka till bilaffären som låg precis bredvid hotellet. De sålde Aston Martin, Porsche och Bentley så vi passade på att se ut några fina bilar som vi ska köpa sedan.
Efter detta åkte vi norrut, ut på Fort Myers Beach och sedan vidare till Sanibel och Captiva. Är man i Florida måste man bada i havet och det passade vi på att göra på Captiva. Det var varmt och skönt i vattnet, tyckte i alla fall jag.

Efter lunch åkte vi till Punta Gorda och kollade in Rick Trewogy's Muscle Car City. Det är ett museum med 208 olika amerikanska muskelbilar från alla möjliga tidsåldrar. Dock hade de bara bilar av märket Chevrolet eller Pontiac. Det var lite konstigt, men hursomhelst hade de en himla massa fina bilar.

Därefter åkte vi vidare norrut till Orlando och ett hotell nära flygplatsen. Vårt plan gick 5.25 på morgonen så det gällde att gå och lägga sig i tid.
När vi kom tillbaka till Columbia visade det sig att hösten kommit hit. Träden har börjat tappa löven och det är cirka 10 grader varmt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar